top of page
Button made by aron.png

Dansk produceret,
fordi det holder

Vi har været igang længe, og vi har altid været i Danmark. Det er her, vi har vores rødder. Vi kender læder, vi kender tekstil, og siden 1929 har vi leveret højkvalitets produkter til forretninger landet over. Fyn, Sjælland, Jylland og selv Bornholm. Vi har været over det hele, fordi det vi laver, holder.

 Vi er en yderst rutineret og traditionsrig virksomhed med forstand på fornuftig handel, og vi har altid stræbet efter at have de bedste produkter, til de bedste priser. Som resultat er vi her stadig idag, små 90 år senere. 

Vi kan lave dit produkt, præcis som du vil have det, fordi det er det vi er bedst til.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os her!

Button made by aron.png
Button made by aron.png
Button made by aron.png

Et produkt, du kan være stolt af

Fragt & Forsendelse

Vi sørger altid for at du som kunde hos os får dine produkter leveret til den ønskede adresse, så hurtigt som muligt og at de altid er i ligesågod behold når de ankommer, som da vi sendte dem.

Ingen tilsætningsstoffer

Vi går meget op i hvor vores læder kommer fra, Som resultat er alle vores produkter produceret på vegetabilsk garvet lædere. ​De er derfor fri for chrom metaller, PCP, formaldehyd, pesticider og azo-farvestoffer, som gør dem ikke kun bedre for naturen, men også bedre for forbrugeren. 

Maskinerne vi bruger

Vi har altid benyttet os af de bedste maskiner der står markedet til rådighed, og vi sørger altid for at holde os opdateret, så vores produkter altid har den bedst mulige kvalitet, til de bedst mulige priser.

Ko til hjemmeside.png
Økologiske skind

Godt læder, kommer fra en glad ko. 
Derfor kommer vores læder altid fra fritgående køer der græsser på øst og nordsiden af de Italienske Alper. Begge sider fremhæver forskellige værdier i læderet pga. kreaturenes eksponering til solen.

Om os, vores vision og vores produkter

Hvad kan vi gøre for dig?

Står du med et design du gerne vil have i produktion, eller søger du efter højkvalitets produkter til din forretning eller dit mærke?

 

 Her hos SCANBELT A/S har vi, siden 1929, fremstilet produkter for et talrigt sortiment af kommercielle kunder. Vi tilbyder en mangfoldig mængde af diverse produkter som kan findes via vores brugervenlige katalog. Vi tilbyder derudover, også fuld tilpasning af vores eksisterende produkter, såvel som konsultation til udviklingen af eget produkt.

Vores...

PSM_V41_D520_A_leather_factory_stitching
Historie

SCANBELT A/S er en Dansk produktionsvirksomhed, grundlagt i Løgumkloster. Dengang var firmaet ejet af  forretningsmanden, Erik Bossen, som efter mange års forretning solgte virksomheden til H.C Tästensen. H.C fortsatte hvor Bossen slap og SCANBELT har siden da fortsat med at drive en fornuftig handel. Noget vil vi fortsætte med at gøre, i mange år endnu.  

Læder værksted
Virksomhed

I en hurtigere og hurtigere bevægende verden, er det yderst vigtigt at vi ikke mister vores værdier i farten. 
Som virksomhed har vi derfor altid været opmærksomme på at vækst og bæredygtighed må gå hånd i hånd. Vi forsøger derfor altid at finde den mest konkurrencedygtige, men samtidig grønne, løsning for vores produktion.

Chess Pieces
Strategi

Vi vil, som vi har gjort i så mange år nu, videreformidle vores produkter til det danske forbrugermarked gennem et talrigt sortiment af dygtige, danske, forhandlere. Kvaliteten og kærligheden vi har for vores arbejde udspejler sig i vores produkter, og vi mener bestemt at det som kernekompetance, er hvad der sikrer os væksten som det har gjort i over 90 år nu. 

bottom of page